Onze keuken

EEN JONG EN DYNAMISCH

Keukenteam

Maaltijden worden ter plaatse klaargemaakt zodat de kwaliteit altijd onberispelijk is. In combinatie met een jonge en dynamische keukenbrigade – onder leiding van Jelle Cattelein (die reeds zijn strepen verdiende bij Hertog Jan en La Durée) – die dagverse producten en een verfijnde culinaire ervaring hoog in het vaandel voeren zorgt dit voor vonken en vuur.

 

VAN ONTBIJTBUFFET TO SNACKS

Wij denken met u mee

Het team van gekwalificeerde koks heeft ruime ervaring met allerhande feesten en formules, van ontbijtbuffetten tot late night snacks en alles daartussenin. Daarnaast werken ze zo flexibel dat er vlot kan worden ingespeeld op speciale diëten en allergenen. Als het wat spectaculairder mag is ook showcooking zeker een optie.

EN BIJZONDERE WISSELWERKING

Van klassiek tot trendy

De kwaliteit van onze keuken ligt hoog en onze zin voor afwerking is legendarisch door de meer dan 80 jaar ervaring.
Ons keukenteam bundelt verschillende generaties, wat zorgt voor een bijzondere wisselwerking tussen klassiek en trendy.

 

Alles wordt in huis bereid, van eigen fonds en visfumets tot ons huisgemaakt vanille ijs. In onze moderne keuken wordt er traag gegaard, gerechten op smaak gebracht in de green egg en staat voedselveiligheid voorop. Op elk moment streven we ernaar het perfecte bord te serveren.

KRUIDEN VOOR CATERING

Urban Crop Solutions

Al onze kruiden worden gekweekt in onze eigen Vertical Farm Lab en zijn het resultaat van een unieke samenwerking met Urban Crop Solutions en maken zelfs deel uit van het Mars Simulation Program. We gebruiken onze eigen gekweekte kruiden om onze gerecht op een innovatieve en duurzame manier te pimpen.

 

Vlakbij  Domein Maelstede (langs de Brugsesteenweg), staat onze container waar deze kruiden geteeld worden in optimale omstandigheden. Volledig biologisch zonder enige vorm van pesticiden en tot 95% minder waterverbruik dan de conventionele landbouw.

OP HET RITME VAN DE

Seizoenen

Timing is voor ons van groot belang. Onze gerechten volgen de seizoenen en het ritme van de natuur, zodat de producten altijd op hun best zijn.

Bij Huis Van Wonterghem kiezen we niet alleen voor originaliteit en vernieuwing, we kopen ook bewust in, zodat er zo weinig mogelijk verspilling is. We beperken onze ecologische voetafdruk door ons afval te bezorgen aan een centrale die elektriciteit produceert.

Ons keukenteam is in staat om gerechten in groten getale snel door te geven, maar blinkt ook uit in finesse en charme bij kleinere groepen.

DE STERREN VAN HET FORNUIS

Ons keukenteam

Ons team is trots op wat ze doen en zijn het leven en de ziel van Van Wonterghem Catering. Ze creëren met passie en brengen een schat aan kennis mee naar onze klanten. Ze werken met passie om spectaculair en heerlijk eten te serveren.

Footer

Wenst u graag een
brochure met meer info?

Wij verzorgen het eten, de drankjes en de bediening van uw event op een bestemming naar keuze.

Volg hier onze laatste
creaties en food trends

Heeft u een vraag of opmerking?
Ons sales team helpt u graag verder!

© Copyright 2022 - VANWONTERGHEM.be BV | BE0426.915.113