EEN UITGEBREID AANBOD

Feesten & belevenissen

Bij Huis Van Wonterghem is elke gelegenheid goed voor een feestje. Van babyborrels tot recepties, diners en adembenemende huwelijksfeesten, bij ons vind je de uitgelezen plek om de mooie momenten in het leven te vieren. Naast familiefeesten verzorgen we de meest stijlvolle business events en seminaries, op onze eigen exclusieve locaties of op een plek die u zelf kiest.

TROUWFEEST
SPECIALE MOMENTEN
BUSINESS

BELEEF DE MOOISTE DAG IN STIJL

Trouwfeest

LAAT ONS WAT MAGIE CREËREN OP JE BRUILOFT

Ben je je speciale dag aan het plannen? We zijn er trots op dat we één van de allerbeste bruiloftscateraars in West-Vlaanderen zijn en streven ernaar om prachtig eten te creëren voor prachtige gelegenheden. We weten hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat alles perfect is op je trouwdag.

MENU OP MAAT

Traditionele bruidstaart of cupcakes? Champagne of ambachtelijk bier? Fijn dineren of casual hapjes? Of u nu een informele barbecue in een privéwoning plant, een formeel diner, een bruiloftsontbijt, een receptie, dansfeest, … of al het bovenstaande. We staan voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen. Van Wonterghem Catering is volledig op maat gemaakt en we werken nauw samen met de bruid en bruidegom om ervoor te zorgen dat uw grote dag alles is wat u had gehoopt.

Dranken en hapjes receptie

5 Heerlijke menu's of à la carte

Forfait dranken en snacks tijdens avondfeest

Kidsmenu's

SEIZOEN EN PLANNING

Lente, zomer, herfst of winter – we kunnen ervoor zorgen dat elk aspect, inclusief het menu en ingrediënten, van de bruiloftscatering die we bieden, perfect aansluit op de tijd van het jaar die u hebt gekozen.

Van heerlijk eten en creatieve drankjes tot locatie, styling, bloemen, muziek,… We zijn uitgerust om jou het hele bruiloftspakket te bieden. Het enige dat u en uw gasten moeten doen, is genieten van deze speciale dag.

VOOR ZOWEL GROOT ALS KLEIN

Bedrijfscatering

MAAK UW EVENT ONVERGETELIJK

Plan je een bedrijfsevenement in West-Vlaanderen? Laat ons uw opdracht tot leven brengen; van concept tot creatie, onze aandacht voor detail is foutloos. We waarderen het belang van het creëren van een onvergetelijke ervaring voor u en uw klanten.

TYPE EVENTS

Klein van formaat of groot in aantal, consistentie is de sleutel voor elk evenement van Van Wonterghem Catering. Een intiem VIP-diner voor 20 of een sit-down maaltijd voor 400, we zijn er voor u.

Ons ervaren evenement- en catering team zorgt ervoor dat elk detail tot in de puntjes verzorgd wordt, niet alleen op de dag zelf, maar ook in de aanloop, zodat u zich volledig kunt richten op het hosten van uw gasten.

BEDRIJFSMENU’S

Elk catering menu voor evenementen dat we maken, is op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw specifieke behoeften, vereisten en budget.

Onze menu’s zijn heerlijk en eerlijk met een focus op verse seizoensproducten. Dit in combinatie met onze innovatieve creativiteit zal het zowel u als uw gasten verrassen. U kunt erop vertrouwen dat we voor elk fijn detail zorgen zodat u een stijlvol evenement met een voortreffelijke en heerlijke smaak kan brengen.

Seminarie lunch

Bedrijfsreceptie

Seminarie met koffie

LEKKER ETEN VOOR

Speciale momenten

MOOI ETEN GESCHIKT VOOR ELKE GELEGENHEID

Onze particuliere cateringservice is voor elk evenement mogelijk. Zomerfeest, Kerstfeest, verjaardag, verlovingsfeest, Communie, babyborrel, jubileum, …? U zult genieten van geweldig eten ongeacht de gelegenheid . Van formele feesten tot ontspannen familiefeesten, …

ELKE HAP IS MEMORABEL

Ons verse, seizoensgebonden menu’s, met een focus op zowel lokale als internationale producten, zorgt ervoor dat al onze particuliere catering menu’s nog beter smaken dan ze eruitzien – en ze zijn al behoorlijk mooi voor het oog, al zeggen we het zelf.

 

Elke hap van Catering Van Wonterghem is er één om te onthouden. Soms klein van formaat maar almachtig van smaak,  zo zal ons menu er zeker voor zorgen dat het feest van start gaat. Ons eten op privé-evenementen vormen een perfecte aanvulling.

Footer

Wenst u graag een brochure met meer info?

Volg hier onze laatste creaties & food trends

© Copyright 2023 - Feestival BV | BE0426.915.113