Holidays

Tasty food for the

HOLIDAYS

Van Wonterghem Catering is de culinaire oplossing op maat! Onze afhaaltraiteur is ieder weekend beschikbaar vanaf 29 november.

Handige info voor uw bestelling.

We geven u graag wat info mee voor u uw bestelling plaatst. Team Van Wonterghem wenst u alvast fijne feestdagen!

Menu of à la carte

Naast ons à la carte aanbod zijn er 3 vaste menu's, samengesteld door onze chef. Deze zijn niet aanpasbaar, maar u kunt extra hapjes, starters of desserts à la carte toevoegen. U kunt bv voor uw groep een menu kiezen en voor uitzonderingen à la carte bestellen. Allergenen kunt u doorgeven in het opmerkingenveld op het einde van het bestelproces.

Goed om weten

Gewoon opwarmen, opdienen en genieten! U krijgt een eenvoudige handleiding voor de bereiding. Retourneren van materiaal is niet nodig. In onze afhaalfolder ziet u de afwerking en de nodige opwarm- en gaartijden, aangeduid door een koksmuts. In de legende kunt u ook zien welke gerechten 100% vegan zijn. In onze handleiding kunt u via een stappenplan ook het bereidingsproces volgen.

Hoe bestellen

Selecteer uw menu of gerechten en gewenste opties, kies de hoeveelheid met de - en +, en voeg ze toe aan uw winkelmand. Controleer uw bestelling, vul uw gegevens in, en kies bij de afrekening de datum en tijd van ophaling.

Afhaalmomenten

Afhalen is mogelijk vanaf vrijdag 29 november. Elke vrijdag, zaterdag en zondag (exclusief weekend van 20 december). Bestellen voor het weekend en voor de feestdagen kan telkens t.e.m. de voorafgaande woensdag voor 24u.

Om de wachttijden te beperken kan het zijn dat een bepaald tijdslot volzet is. Kies in dit geval een vroeger of later tijdslot die beschikbaar is. Er zijn verschillende tijdsloten per dag waar u uit kunt kiezen om uw bestelling af te halen.

Vrijdagen • 16u - 17u
Zaterdagen • 10u - 12u
Zondagen • 10u - 11u
Dinsdag 24 dec • tussen 9u en 16u
Woensdag 25 dec • tussen 9u en 12u
Dinsdag 31 dec • tussen 8u en 15u
Woensdag 1 jan • tussen 10u en 12u

Menu Pleasure

hapjes + vg + hg + dessert

Panipuri met gerookte zalm en zure room, rode peper en wasabizaadjes.
Karaage (Japanse kipbereiding) met dip van limoenblad.
Roggekrokant ‘vitello tonato’.
***
Pladijs met croûte van comtékaas, gebakken bloemkool, stro-aardappelen en witte wijnsaus.
***
Gebakken parelhoen met Fine champagne-saus, verse aardappelkroketjes en kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes,...
***
Tartelette met witte chocolade, passievrucht en limoen.

PrijsKoop
58,00

Menu Tasty

Losse formule (vg = 3 small plates)

Cremeux van oosterse kruiden met dip van limoenblad en Nobashi.
Gebakken Noordzeevis met jus van mosselen, pijpajuin, tomaat en haringeitjes.
Aardpeervelouté met pesto van kervel.
***
Stoofpotje van hertenkalf met spekreepjes en zilveruitjes, aardappelkroketjes, kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes,...
***
Caramel met appel en tonka.

PrijsKoop
51,00

Menu Deluxe

hapjes + SMALL PLATE + VG + HG

Lepel gebakken coquille met pesto en Zuid-Afrikaanse peper.
Brioche met praline van ganzenlever en gel van limoenlimonade.
***
Carpaccio van tonijn met sesam, gember-ponzu gel en krokante kappertjes.
***
Langoustinetartaar met Tom kha kai, vanille en limoen.
***
Gebakken hertenkalffilet met gratin, witloof, gebakken champignons, pijpajuin, aardpeer en knolselderpuree.

PrijsKoop
60,00

Menu Kids

VG + HG + Dessert

Verse tomatensoep met balletjes
***
Huisbereide vol-au-vent met frietjes
***
Tartelette met witte chocolade, passievrucht en limoen.

PrijsKoop
29,50

Maak uw keuze uit onderstaande hapjes

Koude Hapjes

Minimum 2 stuks per hapje

NaamPrijsKoop
Glaasje met mousse van kasteelham, kruidencrumble en gekonfijte ui3,00
Rogge krokant met wildpastei, witloof, hazelnootcrumble, mosterd en flandrienkaas3,00
Lepel geitenkaas met crème van griotte, vanille en knettersuiker2,90
Toastje groene curry met kokos, gemarineerde zalm en soja3,00
Brioche met praline van ganzenlever en gel van limoenlimonade3,00
Brussels wafeltje met tartaar van tonijn en soja2,90
Roggekrokant Vitello Tonato2,90
Glaasje tartaar van zalm met mousse van erwtjes en zure room3,00
Toast met kalfstartaar, mosterdzaad en mierikswortel2,90
Tartelette met tartaar van rund, kropsla, Garum en espuma van mayonaise3,00
Crostini met gemarineerde mozzarella di bufala, zure room en bio-citroen2,90

Warme Hapjes

Minimum 2 stuks per hapje

NaamPrijsKoop
Pont neuf aardappel met rundstartaar en mosterddip3,00
Karaage (Japanse kipbereiding) met dip van limoenblad2,90
Mossel friet met dip van zoete ui en selder3,00
Gegratineerde Zeeuwse oester met champagnesaus7,00
Goudgeel gepaneerd staafje van smeuïge Oud Brugge kaas2,90
Kroketje van Rubia Gallega met mosterdpoeder3,00
Lepel gebakken coquille met pesto en Zuid-Afrikaanse peper3,00
Falafel met rouille van butternut, makreel en Za’atar2,90

Maak uw keuze uit onderstaande soepen

NaamPrijsKoop
Aardpeersoep met traag gegaarde buikspek en pesto van kervel9,00
Bisque van langoustine met gebakken langoustine, opgeklopte room, bieslook en toast met rouille12,00
Ajuinsoep met gebakken ui en oregano, Oud Brugge kaas en croutons8,00
Tom kha kai met salsa van mango, pindakaas en gebakken scampi12,00

Maak uw keuze uit onderstaande voorgerechten

Small plates

NaamPrijsKoop
Gelakte vegetarische balletjes met knol, bloemkool, sesam en yoghurt10,00
Pluma Duroc d’olive met parmezaanjus, pesto van dragon, aspergetop en rucola9,50
Carpaccio van tonijn met sesam, gember-ponzu gel en krokante kappertjes8,00
Nobashi special, zachte tomatensalsa en ui8,00
Rundscarpaccio met focaccia, pesto van basilicum en parmezaanse kaas7,00
Vitello Tonato10,00

Koude voorgerechten

NaamPrijsKoop
Coquille met mousse van bloemkool, hazelnoot en vinaigrette van citroengras20,00
Tartaar van rund met cremeux van ganzenlever, rode biet en brioche17,50
Gerookte zalm ‘Kojin’ (lokale zalm-rokerij) met yoghurt, olie van dille, loas en gember16,00

Warme Voorgerechten

NaamPrijsKoop
Nori van prei met lavasdip, jonge salade en groene kruidencrunch18,00
Pladijs met croute van comtékaas, gebakken bloemkool, stro-aardappelen en witte wijnsaus18,00
Lotte met geroosterde Bretoense wortel, crunch van chorizo, zalf van wortel en coco’s-jus21,00
Gebakken halve kreeft met kruidenboter, plukbroodje en tomaat29,00
Zeebaars met rouille van zoete aardappel, courgette en bisquesaus16,00
Op vel gebakken Kabeljauw met crème van champignons, tête de moine, gerookte crumble en saus vin jaune20,00
Gepofte cevenne-ui met varkenswang, zwarte look en bouillon van dashi en kastanjechampignons14,50

Maak uw keuze uit onderstaande hoofdgerechten

Vlees & Gevogelte

NaamPrijsKoop
Gebakken duifje met geconcentreerde jus en gekonfijte billetjes (klein)Vanaf: 22,00
Gebakken duifje met geconcentreerde jus en gekonfijte billetjes (normaal)Vanaf: 28,00
Geroosterde eendenborst met honing-sinaas jus en gekonfijte zeste (klein)Vanaf: 14,50
Geroosterde eendenborst met honing-sinaas jus en gekonfijte zeste (normaal)Vanaf: 17,00
Parelhoenfilet met ‘fine champagne’ saus (klein)Vanaf: 15,00
Parelhoenfilet met ‘fine champagne’ saus (normaal)Vanaf: 16,75
Gegrild rundershaasje met pittige pepersaus (klein)Vanaf: 16,50
Gegrild rundershaasje met pittige pepersaus (normaal)Vanaf: 19,50
Kalkoenroulade met kastanjechampignons, romige jus en Ras-el-hanout (klein)Vanaf: 11,00
Kalkoenroulade met kastanjechampignons, romige jus en Ras-el-hanout (normaal)Vanaf: 12,50
Malse varkenswang met Kasteel Rouge, spekjes en zilveruitjesVanaf: 17,00

Wild

NaamPrijsKoop
Hazenrug Harlekijn met romige saus met airelles en bruine wildjusVanaf: 29,00
Stoofpotje van hertenkalf met spekreepjes en zilveruitjesVanaf: 15,50
Gebakken hertenkalffilet met wildjusVanaf: 25,00
Wilde marcasin met wildjusVanaf: 19,50

Vis

NaamPrijsKoop
Gegrilde kabeljauwhaasje met witte wijnsausVanaf: 22,00
Gebakken Grietbotfilet met Noilly Prat en olie van bieslookVanaf: 25,00
Gebakken zalmfilet met chimichurriVanaf: 18,00

Veggie & Vegan

NaamPrijsKoop
Bloemkoolsteak met chimichurriVanaf: 8,00
Margret van knolselder in bruine boterVanaf: 8,00
Vegan wellingtonVanaf: 11,00
Stoofpotje van vegan-poulettes, wortel, prei en pleurotesVanaf: 18,00
Gepofte cevenne ui met pulled oesterzwam, cashewnoot en hoisinVanaf: 10,50

Maak uw keuze uit onderstaande extra bijgerechten

Aardappelbereidingen

NaamPrijsKoop
Gevulde aardappel met gebakken spitskool3,75
Aardappelkroketten (10 stuks p.p.)4,00
Gratin aardappelen4,25
Krielaardappelen met tijm3,25
Aardappeltaartje met flandrien kaas en tijm4,50

Groentenmengelingen

NaamPrijsKoop
Groentenmengeling Basics

Kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes, …

4,50
Groentenmengeling Classics

Gebakken witloof met kaascroûte, gebakken champignons met pijpajuin, aardpeer en knolselderpuree

9,50
Groentenmengeling Original

Opgevulde gepofte halve butternut met crème van butternut, champignons, prei en hazelnootjes

14,00
Groentenmengeling Special

Gebakken shiitake met gnocchi, pastinaakblokjes en salie

12,00

Assortiment broodjes

NaamPrijsKoop
Assortiment broodjes met boter (voor 2 pers.)
Assortiment broodjes met boter (voor 2 pers.)4,50
Assortiment broodjes met boter (voor 4 pers.)
Assortiment broodjes met boter (voor 4 pers.)8,75

Maak uw keuze uit onderstaande desserts

NaamPrijsKoop
Tartelette Irish Koffie met vanille, chocoladebavarois en whiskey11,00
Witte chocolade met passievrucht en vanille11,00
Mousse van mascarpone met gecarmeliseerde peer, rozijntjes, bladerdeeg en ijs van cardemon11,00
Mandarine-cremeux met chibouste van vanille met ijs van mandarine en jus11,00
Citroengebak8,50
Classics: chocolademousse, citroentaartje, boule de berlin en tartelette van hazelnoot11,75

Maak uw keuze uit onderstaande dranken

NaamPrijsKoop
Grand Tour Des Chevaliers | Chardonnay-Viognier (1.5L)
Grand Tour Des Chevaliers | Chardonnay-Viognier (1.5L)17,00
Grand Tour Des Chevaliers | Cabarnet Sauvignon - Syrah (1.5L)
Grand Tour Des Chevaliers | Cabarnet Sauvignon – Syrah (1.5L)17,00
Cava Père Ventura Colección Privada (1.5L)
Cava Père Ventura Colección Privada (1.5L)29,00