Van Wonterghem Catering

Flavours for
the Holidays.

Van Wonterghem Catering is jouw culinaire partner voor de feestdagen. Op Kerst, Oudejaar en Nieuwjaar kan je bij ons feestelijk afhalen. Daarnaast bieden we vanaf vrijdag 28 november ieder weekend een afhaaltraiteur met verfijnde gerechten, bereid met dagverse ingrediënten. Geniet zonder stress: enkel opwarmen, opdienen en samen tafelen.

Praktische informatie voor uw bestelling.

We geven u graag wat info mee voor u uw bestelling plaatst. Voor de beste gebruikerservaring raden we aan om uw bestelling te plaatsen via een computer of laptop.

Bekijk zeker onze folder waar de gerechten zijn voorzien van duidelijke icoontjes voor o.a. bereidingswijze, allergenen, vegan, veggie, glutenvrij, etc.

Menu of à la carte

Kies uit onze vaste menu’s (niet aanpasbaar) of stel zelf à la carte uw menu samen. Extra hapjes of gerechten kunnen toegevoegd worden aan uw menu. Allergenen kan u doorgeven tijdens de checkout.

Goed om weten

Gewoon opwarmen, opdienen en genieten! Wij geven u een handleiding mee met de opwarmtijden en afwerking. Retourneren van materiaal is niet nodig. In de folder staat aangegeven welke gerechten vegan of vegetarisch zijn.

Hoe bestellen

Selecteer uw menu of gerechten en gewenste opties, kies de hoeveelheid met de - en +, en voeg ze toe aan uw winkelmand. Controleer uw bestelling, vul uw gegevens in, en kies bij de checkout de datum en tijd van ophaling.

Afhaalmomenten

Per dag zijn er meerdere afhaaltijdsloten beschikbaar om uw bestelling op te halen. Wanneer een tijdslot volzet is, kunt u eenvoudig een eerder of later beschikbaar tijdslot kiezen. Zo houden we de wachttijden zo kort mogelijk en verloopt het afhalen vlot.

Afhalen is mogelijk vanaf vrijdag 28 november. Elke vrijdag, zaterdag en zondag. Bestellen voor het weekend en voor de feestdagen kan telkens t.e.m. de voorafgaande woensdag voor 24u.

In de tabel hieronder kan u ook de afhaaldata met beschikbare tijdsloten bekijken.

Algemene afhaalmomenten

28, 29, 30 november
5, 6, 7 december
12, 13, 14 december
19, 20, 21 december

Bestellen t.e.m. voorafgaande woensdag voor 24u.

Afhaalmomenten
Vrijdag • tussen 16u -17u
Zaterdag • tussen 10u -12u
Zondag • tussen 10u -11u

Kerst (24 + 25 dec)

Bestellen t.e.m. woensdag 17 december voor 24u.

Afhaalmomenten
24 dec • tussen 8u en 16u
25 dec • tussen 8u en 12u

Oudejaar (31 dec + 1 jan)

Bestellen t.e.m. woensdag 24 december voor 24u.

Afhaalmomenten
31 dec • tussen 8u en 16u
1 jan • tussen 10u en 12u

menu's.

Made for pure enjoyment

menu pleasure.

€ 59,00 / persoon

Geniet van een smaakvol feestmenu om de gelegenheid in stijl te vieren. Dit menu bestaat uit verfijnde hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert om af te sluiten.

U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.

PrijsKoop
Price range: €59,00 through €60,00

SAMENSTELLING VAN DIT MENU

Hapjes:
• Lepel dry aged rode biet met blauwe kaas en ponzu
• Panipuri met tartaar van tonijn en kumquat
• Kefta met harissa en limoen

Voorgerecht:
Zeebaars met Fideuà, chorizo, trostomaat en kroepoek

Hoofdgerecht:
Gebakken parelhoen met Fine champagne-saus, verse aardappelkroketjes (keuze uit: normaal / airfryer) en kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes,...

Dessert:
Tartelette tiramisu ‘koffie, mascarpone & cacao’

A playful journey of taste

menu tasty.

€ 53,00 / persoon

Geniet van een smaakvol feestmenu om de gelegenheid in stijl te vieren. Dit menu bestaat uit drie verfijnde small plates ter vervanging van een voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en dessert.

U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.

PrijsKoop
Price range: €53,00 through €54,00

SAMENSTELLING VAN DIT MENU

Small plates:
• Carpaccio van tonijn met sesam, gember-ponzu gel en kappertjes
• Gelakte shortribs met dragonsausje en crumble van tomaat
• Knolseldersoep met geroosterde kastanje en olie van prei

Hoofdgerecht:
Stoofpotje van hertenkalf met spekreepjes en zilveruitjes, aardappelkroketjes (keuze uit: normaal / airfryer), kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes,...

Dessert:
Huisbereide feestelijke buche ‘Viennetta’ met warme chocoladesaus

Celebrate in style and luxury

menu deluxe.

€ 63,00 / persoon

Geniet van een verfijnd menu dat start met smaakvolle hapjes, gevolgd door een small plate, voorgerecht en hoofdgerecht.

U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.

PrijsKoop
63,00

SAMENSTELLING VAN DIT MENU

Hapjes:
• Croque truffel veggie met citroendip
• Panipuri met oosterse tartaar van rund en shiso

Small plate:
Geschroeide tonijn met tonato, gepofte kappertjes en toastje

Voorgerecht:
Cremeux met tartaar van langoustine en olie van prei

Hoofdgerecht:
Gebakken hertenkalffilet met gratin aardappelen, witloof, gebakken champignons, pijpajuin, aardpeer en knolselderpuree

Yummy moments for kids

menu kids.

€ 29,50 / persoon

Een speciaal kinder­menu dat start met een voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en een heerlijk dessert. Zo kunnen ook de kleinsten genieten van een feestelijke en smakelijke ervaring.

U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.

PrijsKoop
29,50

SAMENSTELLING VAN DIT MENU

Voorgerecht:
Verse tomatensoep met balletjes.

Hoofdgerecht:
Huisbereide vol-au-vent met frietjes.

Dessert:
Huisbereide feestelijke buche ‘Viennetta’ met warme chocoladesaus.

à la carte.

Mix en match hapjes, verfijnde voorgerechten, verrassende small plates en smaakvolle hoofdgerechten – helemaal volgens jouw wens. Voeg er een frisse groentenmengeling of heerlijke aardappelbereiding aan toe en maak je feestelijk diner compleet.

hapjes.

Minimum 2 stuks per hapje.

Koude hapjes

NaamPrijsKoop
Lepel dry aged rode biet met blauwe kaas en ponzu3,00
Boekweitkrokant met crème van bieslook, gerookte zalm en zalmeitjes2,90
Lepel met paprika, geitenkaas en lavendel2,90
Toastje groene curry met kokos, gemarineerde zalm en soja3,00
Brioche met praline van ganzenlever en gel van limoenlimonade3,00
Panipuri met tartaar van tonijn en kumquat2,90
Roggekrokant Vitello Tonato2,90
Glaasje tartaar van zalm met mousse van erwtjes en zure room3,10
Panipuri met oosterse tartaar van rund en shiso2,90
Crostini met gemarineerde mozzarella di bufala, zure room en bio-citroen2,90

Warme hapjes

NaamPrijsKoop
Pont neuf aardappel met rundstartaar en mosterddip3,10
Croque truffel veggie met citroendip2,90
Gegratineerde Zeeuwse oester met champagnesaus7,00
Goudgeel gepaneerd staafje van smeuïge Oud Brugge kaas2,90
Kroketje van Rubia Gallega met mosterd3,00
Lepel gebakken coquille met pesto en Zuid-Afrikaanse peper3,10
Steamed bun met gerookte aubergine en buikspek3,10
Kefta met harissa en limoen3,10
Crostini met Bleu d’Auvergne, peer en balsamico3,10
Vegan dimsum met wafu dressing2,90

soepen.

NaamPrijsKoop
Vegan pompoensoep met oosterse kruiden en kokosmelk9,00
Bisque van langoustine met gebakken langoustine, opgeklopte room, bieslook en toast met rouille12,00
Ajuinsoep met gebakken ui en oregano, Oud Brugge kaas en croutons8,00
Paddenstoelensoep met toast van blauwe kaas en bosui10,00

small plates & voorgerechten.

Onderstaande gerechten zijn beschikbaar als small plate of voorgerecht. Zo kunt u meerdere small plates bestellen en verschillende smaken ontdekken in plaats van één voorgerecht.

Small plates

NaamPrijsKoop
Toast brioche met gebakken kalfszwezeriken en boschampignons15,00
Huisbereid garnaalkroketje met limoen, aioli en gefruite peterselie12,00
Carpaccio van tonijn met sesam, gember-ponzu gel en krokante kappertjes8,00
Gelakte shortribs me dragonsausje en crumble van tomaat9,00
Rundscarpaccio met focaccia, pesto van basilicum en parmezaanse kaas7,50
Salade met goujonettes, tartaarsaus en jong kruidenboeket11,00
Vitello Tonato10,00
Chawanmushi (Japanse hartige flan) met prei en limoensap10,00

Koude voorgerechten

NaamPrijsKoop
Carpaccio van coquille met knolselder, truffel, champignon en hazelnoot21,50
Tartaar van rund met cremeux van ganzenlever, rode biet en brioche17,50
Mousse van geitenkaas met gekaramelliseerde pecannoot, rode biet en kers17,50

Warme voorgerechten

NaamPrijsKoop
Gebakken zalm met crème van limoenblad, krokante lotuswortel, oosterse jus en bimi18,00
Kabeljauw met een korst van Dijonmosterd, preistructuren en mosterdsaus25,00
Lotte met geroosterde Bretoense wortel, crunch van chorizo, zalf van wortel en coco’s-jus24,00
Gebakken halve kreeft met kruidenboter, plukbroodje en tomaat29,50
Zeebaars met geroosterde paprika, bouillabaisseaardappel, venkel en kroketje van bouillabaisse18,50
Gebakken keila met crème van champignons, tête de moine, gerookte crumble en saus vin jaune20,00

hoofdgerechten.

Onderstaande hoofdgerechten zijn telkens beschikbaar in kleinere portie of normale portie (volwaardig hoofdgerecht voor 1 volwassene).

Vlees & Gevogelte

NaamPrijsKoop
Gebakken duifje met geconcentreerde jus en gekonfijte billetjes (klein)Vanaf: 23,00
Gebakken duifje met geconcentreerde jus en gekonfijte billetjes (normaal)Vanaf: 29,00
Geroosterde eendenborst met honing-sinaas jus en gekonfijte zeste (klein)Vanaf: 15,50
Geroosterde eendenborst met honing-sinaas jus en gekonfijte zeste (normaal)Vanaf: 18,00
Parelhoenfilet met ‘fine champagne’ saus (klein)Vanaf: 15,00
Parelhoenfilet met ‘fine champagne’ saus (normaal)Vanaf: 16,75
Gegrild rundershaasje met pittige pepersaus (klein)Vanaf: 17,00
Gegrild rundershaasje met pittige pepersaus (normaal)Vanaf: 20,50
Orloff van kerstkalkoen met flandrien oud, veenbes en romige jus (klein)Vanaf: 12,00
Orloff van kerstkalkoen met flandrien oud, veenbes en romige jus (normaal)Vanaf: 13,50

Wild

NaamPrijsKoop
Hazenrug Harlekijn met romige saus met airelles en bruine wildjusVanaf: 29,00
Stoofpotje van hertenkalf met spekreepjes en zilveruitjesVanaf: 16,00
Gebakken hertenkalffilet met wildjusVanaf: 26,50
Wilde marcasin met wildjusVanaf: 21,00
Fazantfilet geserveerd op Brabançonse wijzeVanaf: 25,00

Vis

NaamPrijsKoop
Gegrild kabeljauwhaasje met witte wijnsausVanaf: 23,50
Gebakken Grietbotfilet met Noilly Prat en olie van bieslookVanaf: 28,00
Tongrolletjes à la Dugléré (tomaat, champignon en garnaal)Vanaf: 31,00

Veggie & Vegan

NaamPrijsKoop
Bloemkoolsteak met chimichurriVanaf: 8,00
Oosterse gelakte margret van knolselderVanaf: 8,00
Opgevulde cevenne-ui met veggie tartiflette, aardappel, Reblochon Kaas en kastanjechampignonsVanaf: 15,00
Stoofpotje van vegan-poulettes, wortel, prei en pleurotesVanaf: 18,00

extra bijgerechten.

Bij het selecteren van een hoofdgerecht kunt u de gewenste aardappelen en groenten selecteren. Wenst u toch graag nog extra porties, dan kunt u deze hier toevoegen aan uw bestelling.

Aardappelbereidingen

NaamPrijsKoop
Gevulde aardappel met gebakken spitskool3,75
Aardappelkroketten (10 stuks p.p.)4,00
Airfryer aardappelkroketten (10 stuks p.p.)5,00
Gratin aardappelen4,25
Krielaardappelen met tijm3,25
Aardappeltaartje met flandrien kaas en tijm4,50

Groentenmengelingen

NaamPrijsKoop
Groentenmengeling Basics

Kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes, …

4,50
Groentenmengeling Classics

Gebakken witloof met kaascroûte, gebakken champignons met pijpajuin, aardpeer en knolselderpuree

9,50
Groentenmengeling Original

Opgevulde gepofte halve butternut met crème van butternut, champignons, prei en hazelnootjes

14,00
Groentenmengeling Special

Gebakken shiitake met gnocchi, pastinaakblokjes en salie

13,00

Assortiment broodjes

NaamPrijsKoop
Assortiment broodjes met boter (voor 2 pers.)
Assortiment broodjes met boter (voor 2 pers.)4,50
Assortiment broodjes met boter (voor 4 pers.)
Assortiment broodjes met boter (voor 4 pers.)8,75

desserts.

NaamPrijsKoop
Tartelette van passievrucht met meringue9,00
Melkchocolade met praliné, vanille en gekaramelliseerde hazelnoot11,00
Huisbereide feestelijke buche ‘ Viennetta’ met warme chocoladesaus11,00
Crêpe Suzette met Grand Marnier en vanille-ijs10,00
Crémeux van citroengras met passie–mango en amandelbiscuit9,00
Miniardises voor bij de koffie (1.5 stuk p.p. • vanaf 4 pers.)3,50

dranken.

NaamPrijsKoop
Grand Tour Des Chevaliers | Chardonnay-Viognier (1.5L)
Grand Tour Des Chevaliers | Chardonnay-Viognier (1.5L)17,00
Grand Tour Des Chevaliers | Cabarnet Sauvignon - Syrah (1.5L)
Grand Tour Des Chevaliers | Cabarnet Sauvignon – Syrah (1.5L)17,00
Cava Père Ventura Colección Privada (1.5L)
Cava Père Ventura Colección Privada (1.5L)29,00
×