
Van Wonterghem Catering
Flavours for
the Holidays.
Van Wonterghem Catering is jouw culinaire partner voor de feestdagen. Op Kerst, Oudejaar en Nieuwjaar kan je bij ons feestelijk afhalen. Daarnaast bieden we vanaf vrijdag 28 november ieder weekend een afhaaltraiteur met verfijnde gerechten, bereid met dagverse ingrediënten. Geniet zonder stress: enkel opwarmen, opdienen en samen tafelen.
Praktische informatie voor uw bestelling.
We geven u graag wat info mee voor u uw bestelling plaatst. Voor de beste gebruikerservaring raden we aan om uw bestelling te plaatsen via een computer of laptop.
Bekijk zeker onze folder waar de gerechten zijn voorzien van duidelijke icoontjes voor o.a. bereidingswijze, allergenen, vegan, veggie, glutenvrij, etc.
Menu of à la carte
Kies uit onze vaste menu’s (niet aanpasbaar) of stel zelf à la carte uw menu samen. Extra hapjes of gerechten kunnen toegevoegd worden aan uw menu. Allergenen kan u doorgeven tijdens de checkout.
Goed om weten
Gewoon opwarmen, opdienen en genieten! Wij geven u een handleiding mee met de opwarmtijden en afwerking. Retourneren van materiaal is niet nodig. In de folder staat aangegeven welke gerechten vegan of vegetarisch zijn.
Hoe bestellen
Selecteer uw menu of gerechten en gewenste opties, kies de hoeveelheid met de - en +, en voeg ze toe aan uw winkelmand. Controleer uw bestelling, vul uw gegevens in, en kies bij de checkout de datum en tijd van ophaling.
Afhaalmomenten
Per dag zijn er meerdere afhaaltijdsloten beschikbaar om uw bestelling op te halen. Wanneer een tijdslot volzet is, kunt u eenvoudig een eerder of later beschikbaar tijdslot kiezen. Zo houden we de wachttijden zo kort mogelijk en verloopt het afhalen vlot.
Afhalen is mogelijk vanaf vrijdag 28 november. Elke vrijdag, zaterdag en zondag. Bestellen voor het weekend en voor de feestdagen kan telkens t.e.m. de voorafgaande woensdag voor 24u.
In de tabel hieronder kan u ook de afhaaldata met beschikbare tijdsloten bekijken.
28, 29, 30 november
5, 6, 7 december
12, 13, 14 december
19, 20, 21 december
Bestellen t.e.m. voorafgaande woensdag voor 24u.
Afhaalmomenten
Vrijdag • tussen 16u -17u
Zaterdag • tussen 10u -12u
Zondag • tussen 10u -11u
Bestellen t.e.m. woensdag 17 december voor 24u.
Afhaalmomenten
24 dec • tussen 8u en 16u
25 dec • tussen 8u en 12u
Bestellen t.e.m. woensdag 24 december voor 24u.
Afhaalmomenten
31 dec • tussen 8u en 16u
1 jan • tussen 10u en 12u
menu's.
Made for pure enjoyment
menu pleasure.
€ 59,00 / persoon
Geniet van een smaakvol feestmenu om de gelegenheid in stijl te vieren. Dit menu bestaat uit verfijnde hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert om af te sluiten.
U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.
| Prijs | Koop |
|---|---|
| €59,00 – €60,00Price range: €59,00 through €60,00 |
SAMENSTELLING VAN DIT MENU
Hapjes:
• Lepel dry aged rode biet met blauwe kaas en ponzu
• Panipuri met tartaar van tonijn en kumquat
• Kefta met harissa en limoen
Voorgerecht:
Zeebaars met Fideuà, chorizo, trostomaat en kroepoek
Hoofdgerecht:
Gebakken parelhoen met Fine champagne-saus, verse aardappelkroketjes (keuze uit: normaal / airfryer)
en kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes,...
Dessert:
Tartelette tiramisu ‘koffie, mascarpone & cacao’
A playful journey of taste
menu tasty.
€ 53,00 / persoon
Geniet van een smaakvol feestmenu om de gelegenheid in stijl te vieren. Dit menu bestaat uit drie verfijnde small plates ter vervanging van een voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en dessert.
U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.
| Prijs | Koop |
|---|---|
| €53,00 – €54,00Price range: €53,00 through €54,00 |
SAMENSTELLING VAN DIT MENU
Small plates:
• Carpaccio van tonijn met sesam, gember-ponzu gel en kappertjes
• Gelakte shortribs met dragonsausje en crumble van tomaat
• Knolseldersoep met geroosterde kastanje en olie van prei
Hoofdgerecht:
Stoofpotje van hertenkalf met spekreepjes en zilveruitjes, aardappelkroketjes (keuze uit: normaal / airfryer), kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes,...
Dessert:
Huisbereide feestelijke buche ‘Viennetta’ met warme chocoladesaus
Celebrate in style and luxury
menu deluxe.
€ 63,00 / persoon
Geniet van een verfijnd menu dat start met smaakvolle hapjes, gevolgd door een small plate, voorgerecht en hoofdgerecht.
U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.
| Prijs | Koop |
|---|---|
| €63,00 |
SAMENSTELLING VAN DIT MENU
Hapjes:
• Croque truffel veggie met citroendip
• Panipuri met oosterse tartaar van rund en shiso
Small plate:
Geschroeide tonijn met tonato, gepofte kappertjes en toastje
Voorgerecht:
Cremeux met tartaar van langoustine en olie van prei
Hoofdgerecht:
Gebakken hertenkalffilet met gratin aardappelen, witloof, gebakken champignons, pijpajuin, aardpeer en knolselderpuree
Yummy moments for kids
menu kids.
€ 29,50 / persoon
Een speciaal kindermenu dat start met een voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en een heerlijk dessert. Zo kunnen ook de kleinsten genieten van een feestelijke en smakelijke ervaring.
U kan dit menu naar wens verder uitbreiden met à la carte gerechten.
| Prijs | Koop |
|---|---|
| €29,50 |
SAMENSTELLING VAN DIT MENU
Voorgerecht:
Verse tomatensoep met balletjes.
Hoofdgerecht:
Huisbereide vol-au-vent met frietjes.
Dessert:
Huisbereide feestelijke buche ‘Viennetta’ met warme chocoladesaus.
à la carte.
Mix en match hapjes, verfijnde voorgerechten, verrassende small plates en smaakvolle hoofdgerechten – helemaal volgens jouw wens. Voeg er een frisse groentenmengeling of heerlijke aardappelbereiding aan toe en maak je feestelijk diner compleet.
hapjes.
Minimum 2 stuks per hapje.
Koude hapjes
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Lepel dry aged rode biet met blauwe kaas en ponzu | €3,00 | |
| Boekweitkrokant met crème van bieslook, gerookte zalm en zalmeitjes | €2,90 | |
| Lepel met paprika, geitenkaas en lavendel | €2,90 | |
| Toastje groene curry met kokos, gemarineerde zalm en soja | €3,00 | |
| Brioche met praline van ganzenlever en gel van limoenlimonade | €3,00 | |
| Panipuri met tartaar van tonijn en kumquat | €2,90 | |
| Roggekrokant Vitello Tonato | €2,90 | |
| Glaasje tartaar van zalm met mousse van erwtjes en zure room | €3,10 | |
| Panipuri met oosterse tartaar van rund en shiso | €2,90 | |
| Crostini met gemarineerde mozzarella di bufala, zure room en bio-citroen | €2,90 |
Warme hapjes
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Pont neuf aardappel met rundstartaar en mosterddip | €3,10 | |
| Croque truffel veggie met citroendip | €2,90 | |
| Gegratineerde Zeeuwse oester met champagnesaus | €7,00 | |
| Goudgeel gepaneerd staafje van smeuïge Oud Brugge kaas | €2,90 | |
| Kroketje van Rubia Gallega met mosterd | €3,00 | |
| Lepel gebakken coquille met pesto en Zuid-Afrikaanse peper | €3,10 | |
| Steamed bun met gerookte aubergine en buikspek | €3,10 | |
| Kefta met harissa en limoen | €3,10 | |
| Crostini met Bleu d’Auvergne, peer en balsamico | €3,10 | |
| Vegan dimsum met wafu dressing | €2,90 |
soepen.
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Vegan pompoensoep met oosterse kruiden en kokosmelk | €9,00 | |
| Bisque van langoustine met gebakken langoustine, opgeklopte room, bieslook en toast met rouille | €12,00 | |
| Ajuinsoep met gebakken ui en oregano, Oud Brugge kaas en croutons | €8,00 | |
| Paddenstoelensoep met toast van blauwe kaas en bosui | €10,00 |
small plates & voorgerechten.
Onderstaande gerechten zijn beschikbaar als small plate of voorgerecht. Zo kunt u meerdere small plates bestellen en verschillende smaken ontdekken in plaats van één voorgerecht.
Small plates
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Toast brioche met gebakken kalfszwezeriken en boschampignons | €15,00 | |
| Huisbereid garnaalkroketje met limoen, aioli en gefruite peterselie | €12,00 | |
| Carpaccio van tonijn met sesam, gember-ponzu gel en krokante kappertjes | €8,00 | |
| Gelakte shortribs me dragonsausje en crumble van tomaat | €9,00 | |
| Rundscarpaccio met focaccia, pesto van basilicum en parmezaanse kaas | €7,50 | |
| Salade met goujonettes, tartaarsaus en jong kruidenboeket | €11,00 | |
| Vitello Tonato | €10,00 | |
| Chawanmushi (Japanse hartige flan) met prei en limoensap | €10,00 |
Koude voorgerechten
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Carpaccio van coquille met knolselder, truffel, champignon en hazelnoot | €21,50 | |
| Tartaar van rund met cremeux van ganzenlever, rode biet en brioche | €17,50 | |
| Mousse van geitenkaas met gekaramelliseerde pecannoot, rode biet en kers | €17,50 |
Warme voorgerechten
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Gebakken zalm met crème van limoenblad, krokante lotuswortel, oosterse jus en bimi | €18,00 | |
| Kabeljauw met een korst van Dijonmosterd, preistructuren en mosterdsaus | €25,00 | |
| Lotte met geroosterde Bretoense wortel, crunch van chorizo, zalf van wortel en coco’s-jus | €24,00 | |
| Gebakken halve kreeft met kruidenboter, plukbroodje en tomaat | €29,50 | |
| Zeebaars met geroosterde paprika, bouillabaisseaardappel, venkel en kroketje van bouillabaisse | €18,50 | |
| Gebakken keila met crème van champignons, tête de moine, gerookte crumble en saus vin jaune | €20,00 |
hoofdgerechten.
Onderstaande hoofdgerechten zijn telkens beschikbaar in kleinere portie of normale portie (volwaardig hoofdgerecht voor 1 volwassene).
Vlees & Gevogelte
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Gebakken duifje met geconcentreerde jus en gekonfijte billetjes (klein) | Vanaf: €23,00 | |
| Gebakken duifje met geconcentreerde jus en gekonfijte billetjes (normaal) | Vanaf: €29,00 | |
| Geroosterde eendenborst met honing-sinaas jus en gekonfijte zeste (klein) | Vanaf: €15,50 | |
| Geroosterde eendenborst met honing-sinaas jus en gekonfijte zeste (normaal) | Vanaf: €18,00 | |
| Parelhoenfilet met ‘fine champagne’ saus (klein) | Vanaf: €15,00 | |
| Parelhoenfilet met ‘fine champagne’ saus (normaal) | Vanaf: €16,75 | |
| Gegrild rundershaasje met pittige pepersaus (klein) | Vanaf: €17,00 | |
| Gegrild rundershaasje met pittige pepersaus (normaal) | Vanaf: €20,50 | |
| Orloff van kerstkalkoen met flandrien oud, veenbes en romige jus (klein) | Vanaf: €12,00 | |
| Orloff van kerstkalkoen met flandrien oud, veenbes en romige jus (normaal) | Vanaf: €13,50 |
Wild
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Hazenrug Harlekijn met romige saus met airelles en bruine wildjus | Vanaf: €29,00 | |
| Stoofpotje van hertenkalf met spekreepjes en zilveruitjes | Vanaf: €16,00 | |
| Gebakken hertenkalffilet met wildjus | Vanaf: €26,50 | |
| Wilde marcasin met wildjus | Vanaf: €21,00 | |
| Fazantfilet geserveerd op Brabançonse wijze | Vanaf: €25,00 |
Vis
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Gegrild kabeljauwhaasje met witte wijnsaus | Vanaf: €23,50 | |
| Gebakken Grietbotfilet met Noilly Prat en olie van bieslook | Vanaf: €28,00 | |
| Tongrolletjes à la Dugléré (tomaat, champignon en garnaal) | Vanaf: €31,00 |
Veggie & Vegan
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Bloemkoolsteak met chimichurri | Vanaf: €8,00 | |
| Oosterse gelakte margret van knolselder | Vanaf: €8,00 | |
| Opgevulde cevenne-ui met veggie tartiflette, aardappel, Reblochon Kaas en kastanjechampignons | Vanaf: €15,00 | |
| Stoofpotje van vegan-poulettes, wortel, prei en pleurotes | Vanaf: €18,00 |
extra bijgerechten.
Bij het selecteren van een hoofdgerecht kunt u de gewenste aardappelen en groenten selecteren. Wenst u toch graag nog extra porties, dan kunt u deze hier toevoegen aan uw bestelling.
Aardappelbereidingen
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Gevulde aardappel met gebakken spitskool | €3,75 | |
| Aardappelkroketten (10 stuks p.p.) | €4,00 | |
| Airfryer aardappelkroketten (10 stuks p.p.) | €5,00 | |
| Gratin aardappelen | €4,25 | |
| Krielaardappelen met tijm | €3,25 | |
| Aardappeltaartje met flandrien kaas en tijm | €4,50 |
Groentenmengelingen
| Naam | Prijs | Koop | |
|---|---|---|---|
| Groentenmengeling Basics | Kleurrijke mengeling van spruitjes, champignons, wortel, boontjes, … | €4,50 | |
| Groentenmengeling Classics | Gebakken witloof met kaascroûte, gebakken champignons met pijpajuin, aardpeer en knolselderpuree | €9,50 | |
| Groentenmengeling Original | Opgevulde gepofte halve butternut met crème van butternut, champignons, prei en hazelnootjes | €14,00 | |
| Groentenmengeling Special | Gebakken shiitake met gnocchi, pastinaakblokjes en salie | €13,00 |
Assortiment broodjes
desserts.
| Naam | Prijs | Koop |
|---|---|---|
| Tartelette van passievrucht met meringue | €9,00 | |
| Melkchocolade met praliné, vanille en gekaramelliseerde hazelnoot | €11,00 | |
| Huisbereide feestelijke buche ‘ Viennetta’ met warme chocoladesaus | €11,00 | |
| Crêpe Suzette met Grand Marnier en vanille-ijs | €10,00 | |
| Crémeux van citroengras met passie–mango en amandelbiscuit | €9,00 | |
| Miniardises voor bij de koffie (1.5 stuk p.p. • vanaf 4 pers.) | €3,50 |




